Merel Deijnen


'Gruitpoort is meer dan een leslocatie'

Merel Deijnen

Manager Bedrijfsvoering, Horeca en Events

Wil jij cursussen verzorgen op een sfeervolle en gezellige locatie? Dan nodigen we je graag uit bij de Gruitpoort aan de rand van het centrum in Doetinchem. Als creatieve broedplaats ondersteunen we docenten vanuit onze passie voor kunst en ontwikkeling bij het aanbieden van lesactiviteiten.

"Bij de Gruitpoort geven we je als docent letterlijk en figuurlijk de ruimte en tegelijkertijd bieden we je professionele ondersteuning. De slogan van de Gruitpoort is niet voor niks Open voor meer. Al 40 jaar faciliteren wij docenten bij het aanbieden van lessen, cursussen, workshops of trainingen. Van Taal tot Tekenen en van Tango tot Theater. Vrijwel elke lesaanbieder vindt bij ons een ruimte op maat en kan rekenen op het vakkundige personeel. We kiezen voor een persoonlijke benadering en gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn een laagdrempelige organisatie en staan altijd open voor vragen en suggesties!

Meer dan een leslocatie

Bij de Gruitpoort krijg je meer dan alleen een mooie lesruimte. Het is een plek waar niet alleen docenten, maar ook cursisten zich snel thuis voelen. Wanneer we docenten en gasten vragen de sfeer bij de Gruitpoort te omschrijven, dan is 'ongedwongen en gezellig' een veelvoorkomende uitspraak. Er bloeien vriendschappen op, er wordt nagebabbeld in ons gezellige kunstcafé en veel van onze gasten weten ook al snel de weg te vinden naar het filmhuis of de theatervoorstellingen.

Gruitpoorter

Als docent bij de Gruitpoort, beschouwen we je als Gruitpoorter. Kortom: je bent één van ons! Je hebt recht op gratis koffie en thee tijdens de lessen, je mag gratis naar de film en je krijgt korting op veel andere voorstellingen. Ook kun je, indien plek beschikbaar, gratis parkeren achter de Gruitpoort of met korting een uitrijkaart kopen voor de parkeergarages. Je bent bovendien van harte welkom bij Gruitpoorterbijeenkomsten en je kunt deelnemen aan de activiteiten van de Gruitpoortacademie.


Zin om aan de slag te gaan? Hopelijk kunnen we je binnenkort als docent verwelkomen bij de Gruitpoort!"