Highlights 2020

Zomer

JC Waggie

JC komt naar je toe deze zomer

Met trots presenteert JC zijn eigen JC WAGGIE! Onze coaches zullen deze zomer op pad gaan met het JC WAGGIE om jongeren te ontmoeten en verhalen op te halen. Wat leeft er nu bij de jongeren? Waar lopen ze tegenaan? Houd het JC WAGGIE deze zomer in de gaten en we hopen samen nieuwe ideeën te creëren binnen en buiten JC!

September

Blend-it urban Culture

Hip Hop is what we are!

Bij het JC is er voor alle jongeren tussen de 12 en 20 jaar een plek voor Urban. JC faciliteert en motiveert de jongeren om i.s.m. andere jongeren, rolmodellen en professionals een sterke Urban scene op te zitten binnen de Achterhoek.

OKTOBER

Art & design

Een talentenklas waar je kan worden wie je wil zijn

Bij Art & Design is er plek voor talentontwikkeling op het gebied van beeldende kunst, fotografie, mode en design. Vanaf oktober 2020 zal Art & Design weer worden aangeboden in het JC met een nieuw concept!

Gehele jaar

De Rondkomers

De jongeren van On Stage Goud maakten in 2019 de voorstelling ‘Eigen Schuld’ voor De Rondkomers

In opvolging van de theatervoorstelling heeft De Rondkomers een op aanvraag inzetbaar lesprogramma voor het voortgezet onderwijs ontwikkeld.

Gehele jaar

Sport & Bewegen

In 2019 wonnen we de aanmoedigingsprijs voor sporten bij JC. We wisten, samen met jongeren, allerlei materialen te verzamelen om de eerste sportactiviteiten intern op te zetten en konden elke week een aantal keren sporten. In 2020 geven we een vervolgaan deze sportieve initatieven!